luni, 24 ianuarie 2011

LOTD: Gold and Brown








Produse folosite pentru ten:
- L`Oreal Touche Magique Concealer - shade no. 2
- Benefit Erase Paste - shade no. 1 Fair
- Avon Perfect Wear Extralasting Foundation - shade Natural Beige
- Rimmel Stay Matte Foundation - shade 203 Sand
- Collistar Silk Effect Compact Powder - shade 3 Cameo
- Collistar Extra Light Bronzing Powder - Blush - shade I Sabbia Dorata

*

Produse folosite pentru ochi:
- Too Faced Shadow Insurance (primer)
- Nyx Jumbo Eyeshadow Pencil - shade 622 Yellow (baza pentru fardul galben)
- PureLuxe Cosmetics Eyeshadow - shade Sunny Side Up
- Nyx Jumbo Eyeshadow Pencil - shade 602 Dark Brown (baza pentru fardul maro)
- 120 Colors Eyeshadow Palette - #2 from Beauties Factory
- EveryDayMinerals Eyeshadow - shade Floating Feathers
- Avon Color Trend Eyeliner - shade Sparkling Black
- Avon Smooth Minerals Khol Pencil - shade Onyx
- Mascara L`Oreal Volumissime x4 Extra Volume - shade Black
 
 



 

duminică, 23 ianuarie 2011

Sigma Brushes Giveaway !

   Pensulele Sigma isi vor face intrarea si pe piata din Romania. Pentru inceput, Ioana a pregatit un giveaway foarte interesant, pentru mai multe detalii: AICI


vineri, 21 ianuarie 2011

Stylish Blogger Award

  Acest premiu l-am primit de la Mirela si de la Andreea. Va multumesc din suflet fetelor ! Ma bucur ca-mi sunteti alaturi si ca ma sprijiniti. Nu e o treaba usoara cu blogul.



Se presupune ca trebuie sa impartasesc 7 lucruri despre mine:
1. Sunt introvertita, greu ma deschid in fata unor persoane noi. Dupa ce ajung sa cunosc persoana mai bine, dau in extrema cealalta, nu mai imi tace gura :).
2. Sunt perfectionista, pana nu ajung sa realizez ceea ce mi-am propus, nu cedez.
3. Sunt calma si rabdatoare, pana in momentul in care sunt calcata pe coada.
4. Sunt dependenta de iubire, n-as putea trai fara sa iubesc si/sau sa fiu iubita.
5. Am fost dependenta de cumparaturi, haine/cosmetice, aveam liste intregi pentru shoppingul online. Mi-am dat seama ca am ajuns intr-un moment in viata mea cand trebuie sa fac un efort, sa renunt la a-mi cumpara toate prostiile de care oricum nu am nevoie (avand in vedere ca am ditamai stocul pe acasa), pentru niste economii care probabil ma vor ajuta intr-un viitor apropiat.
6. Sunt pasionata de jocurile pe calculator si console (marea mea iubire in momentul de fata este Little Big Planet)
7. Imi plac la nebunie animalele. Primul meu animal de "casa" a fost un papagal perus verde, saracul a murit dupa 5 ani :( cel mai trist moment. Apoi a urmat o pisica persana (salvata cand era un pui mic si scump, de fratemiu), care mi-a fugit pe geam dupa ceva ani, s-a dus la subsol si a mancat otrava de sobolani, dupa ce-am reusit sa-l prindem, mi-a murit intr-o luna :( stop cardiac de la otrava. Ca sa mi se umple golul tristetii, cineva mi-a adus un motan siberian (greseala a fost ca seamana foarte bine cu motanul persan, aceeasi culoare :(( ), din fericire cu asta n-am avut nici o problema, traieste bine mersi, are 7 ani, e gras/pufos si frumos :), pe langa motanul siberian (Misha), am mai salvat de la subsol un motan alb cu negru (cand cautam motanul scapat), si iata-l si pe el salvat (are in jur de 8 ani). Astea sunt animalele ce au ramas la ai mei acasa, doi motani superbi, frumosi si sanatosi in momentul de fata. Aici in Italia am avut doi caini, unul a murit din pacate, avea peste 10 ani, suferea cu inima, a ramas o "ea", care e cam batrana, si o pisicutza tigrata, de aproape 2 ani de zile. N-as putea trai fara animale in viata mea. Ma bucur ca pot sa le ajut cum pot.

 Din pacate nu stiu daca mai exista vreo persoana care sa nu detina acest "premiu" virtual, din acest motiv nu pot sa-l ofer mai departe cuiva.

joi, 20 ianuarie 2011

Tag: Top 10 - Parfumuri

    Trebuie sa-mi cer scuze pentru "vacanta" atat de prelungita pe care am avut-o. In afara de nostalgia asta pe care o resimt dupa sarbatori (fara motiv), am si o mare problema cu internetul, daca inainte de ianuarie 2011 aveam netul limitat la 5 ore pe zi, dupa ce-am revenit din vacanta am "descoperit" ca Vodafone-ul a venit cu o noua oferta (ma conectez la un stick USB), net nelimitat, viteza de UMTS, volum de 3 GB (pe LUNA), ce depasesc, viteza melcului ... Binenteles ca acei 3 GB i-am consumat intr-o saptamana, acum trebuie sa ma multumesc cu ce am, macar pot sta conectata tot timpul la internet, chiar daca astept cam 15 minute pana se incarca o pagina.
     Ma prezint cu un top 10 al parfumurilor, a tot circulat saptamana asta pe blogurile voastre, eu vin din urma. Nu detin foarte multe parfumuri, din acest motiv, acest top se va baza strict pe ceea ce am acasa. Trebuie sa-i multumesc Andreei ca s-a gandit si la mine.


Locul 10:
Avon - Perceive



Locul 9:
Burberry Brit



Locul 8:
Avon - Rare Pearls



Locul 7:
Avon - Little Black Dress



Locul 6:
Calvin Klein - IN2U for Her



Locul 5:
D&G - Light Blue



Locul 4:
Kylie Minogue - Darling



Locul 3:
Lacoste - Pour Femme



Locul 2:
Bvlgari - Omnia



Locul 1:
Gucci - Rush