vineri, 5 noiembrie 2010

e.l.f. Cream Eyeliner

    Nu am de gand sa fac un review pentru acest produs deoarece s-au cam impanzit blogurile cu pareri privind e.l.f. Cream Eyeliner, puteti citi despre el la Camelcutza si la Roxie.
    Am cumparat acest eyeliner de vreo doua saptamani (de pe site-ul din Italia), am fost neasteptat de incantata initial, am crezut ca am gasit un eyeliner crema bun, la un pret si mai bun. Parea cremos, se intindea usor (aplicare facila), era smudge proof, rezistent la apa si asa mai departe, numai pareri bune despre el. Dar (trebuia sa existe si asa ceva), dupa ce l-am folosit de vreo cinci ori, deja dadea semne de uscare (ca si cream linerul de la Giordani - Oriflame), nu se mai intindea cum trebuie, culoarea nu era egala si facea scuame. Ce vreau eu de fapt sa va arat prin acest post, este un mod usor de a reinvia linerul (sa devina foarte usor de aplicat). Atentie insa, acesta nu se va mentine cremos o vesnicie, aceasta metoda trebuie pusa in aplicare ori de cate ori aveti nevoie. Sa incepem.

Asa arata cream linerul e.l.f. dupa doua saptamani de folosire:

De obicei trasez liniile cu pensula bent:

Pozele exemplifica cel mai bine produsul. Asa arata linerul inainte de procedeu:

Produsul trebuie sa fie inchis foarte bine, apoi il bagam intr-o punga:

O strangem bine si lipim scotch de jur imprejur:


 Intr-un vas turnam apa calda (spre fierbinte), si bagam linerul in apa. Trebuie sa stea asa cam 30 de minute:

 Rezultatul final, liner cremos si usor de intins:


9 comentarii:

  1. Am incercat si eu treaba cu apa dar degeaba...

    RăspundețiȘtergere
  2. Apa era suficient de calda incat sa patrunda pana la continut? eu am tinut cam 30 de minute in apa si am schimbat-o de doua ori ca se racise prea repede. Stiu ca nu e chiar nou acest procedeu, dar prefer sa "incalzesc" in acest fel linerul decat sa-l amestec cu picaturi de ochi sau cu vreun ulei. In cazul meu, pozele vorbesc de la sine.

    RăspundețiȘtergere
  3. hmmmm.... interesanta opperatiunea asta de salvare. O sa tin minte daca am nevoie. Eu am cream eyelinerul asta de vreo o luna si-un pic, il folosesc zilnic, a devenit preferatul meu...dar nu face fite.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci e clar,asa o sa mi se intample si mie...Numai sa imi vina odata comanda aia ELF. :(

    RăspundețiȘtergere
  5. @iguanitza, inainte sa imi iau acest liner gasisem doar pareri foarte bune, in swatch era negru intens, se zicea ca-i cremos, ca se intinde ideal, ca-i cel mai bun cream liner, chiar mai bun decat gel linerul de la CS, dar cand l-am primit, mi s-a parut ceva suspect de la bun inceput. Poate am avut eu ghinion de unul dintr-un stoc mai vechi, dar a doua oara nu l-as mai cumpara.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Andreea, nu neaparat, poate tu vei avea noroc de unul bun :) oricum nu-i un capat de lume, exista solutii pentru salvarea lui. Eu am comandat de pe site-ul din Italia, dar pachetul imi vine din UK.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu il am de vreo 2 luni si nu imi face fitze.Dar e bine de stiut pe viitor!

    RăspundețiȘtergere
  8. L-am tinut in apa calda, aproape fierbinte si am lasat sa curga putin incontinuu in castron ca sa nu se raceasca apa.

    RăspundețiȘtergere
  9. Interesant. E bine de stiut in cazul in care am si eu o problema de genul asta,merci :)

    Kisses:*

    RăspundețiȘtergere