miercuri, 3 noiembrie 2010

Marbled Nails

      Am folosit oja alba ca baza, apoi in apa am folosit portocaliu, fuchsia si rosu. Daca incercati sa va faceti unghiile asa, va recomand o suprafata de lucru dreapta (pe masa), unde sa asezati un ziar (hartie), deoarece se face muuulta mizerie. Sub poze voi posta si un tutorial video (de unde m-am inspirat eu). Aveti nevoie neaparat de oja alba mata, apoi ce culori de oja doriti, un bol, scobitori, acetona, discuri de vata. Am inceput prin a aplica oja alba mata pe toata suprafata unghiei. Intr-un bol rotund, am pus apa la temperatura camerei (e important acest lucru, se imprastie oja mai bine), am picurat pe rand oja din fiecare culoare (trebuie sa va miscati foarte repede, altfel oja se usuca), am realizat cu o scobitoare modelul dorit, am bagat unghia, am curatat surplusul de oja din apa, apoi am ridicat unghia. Ca sa nu va murdariti pe degete, puteti folosi scotch de jur imprejurul unghiei (ca in video), eu nu am folosit si a trebuit sa ma sterg cu grija - si cu acetona (din aceasta cauza manechiura nu arata chiar perfect, pe margine se poate vedea un mic surplus).











Sursa de inspiratie : Marble Nails

12 comentarii:

  1. o.0 mesmerized.Arata demential.Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt absolut SUPERBE:X

    Am incercat si eu mai demult. Eram asa de entuziasmata ca unghiile mele vor avea un model asa de complicat si de frumos,dar...ESEC :))
    Nu se imprastia bine oja pe suprafata apei si cred ca acum am aflat de ce : nu era la temperatura camerei :-?

    Kisses:*

    RăspundețiȘtergere
  3. @Rotsin, si eu am esuat prima data (adica acum o saptamana), oja nu se intindea, era prea densa, am incercat sa folosesc vreo 6 culori... eh, am vrut sa renunt, dar i-am promis Adinei ca voi participa la concursul ei si am insistat sa imi fac Marble Nails, intr-un final a iesit, am folosit doar 3 culori si m-am miscat muuult mai repede, apa a fost chiar spre calda

    RăspundețiȘtergere
  4. ce superbe au putut sa iti iasa! Cum Dumnezeu ai reusit? Mie imi e teama sa incerc :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Faci niste machiaje superbe, iar aceste unghii sunt dementiale! Nush cum de nu te urmaream si aici, pe YT sunt abonata de mult! :)

    xoxo and welcome to my blogroll!

    RăspundețiȘtergere
  6. wow...cat de bina arata! e nevoie de multa rabdare si indemanare! bravo bravo bravo!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Andreea, urmareste video-ul postat de mine, nu iti fie teama, o sa-ti iasa si tie.

    @Alexandra, blogul l-am facut acum doua saptamani, iar canalul pe YT il am de 1 an, sper ca aici sa reusesc sa multumesc pe toata lumea.

    @Simona, nu a fost nevoie de prea multa rabdare, doar trebuie sa te misti foarte repede :P. E ca oricare alta manechiura, trebuie sa stai cel putin o jumatate de ora (aplicare + uscare)

    RăspundețiȘtergere
  8. Am revenit la aceasta postare.
    Ori nu ma pricep eu la Marbled Nails ori e cazul sa imi arunc ojele --> cred ca ambele :))
    Nu imi iese : am folosit si apa calduta dar tot nu ma las :D

    Kisses:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Arata bestial! Cate modele frumoase poti crea cu cateva culori.
    Iti rezista oja pe unghii in felul asta?

    RăspundețiȘtergere
  10. pot folosi orice oja? sau imi trebuie pe baza de apa? astept raspuns:D(nu mi se imporastie oja in apa...dc?)

    RăspundețiȘtergere
  11. @Dia, oja mi-a rezistat pe unghii cam 5 zile. Ideea e ca oricum rar ajung sa port o oja atatea zile, imi place sa schimb culoarea/modelul cam la 3 zile, am senzatia ca, cu cat tii oja mai mult pe unghii, cu atat ti se ingalbenesc mai tare.

    @Anonim, nu sunt eu o specialista in aceasta metoda, dar nu am cautat cine stie ce oja speciala, mi-am ales niste culori cat mai aprinse dar in acelasi ton, sa fie o concordanta. Cat despre oja care nu se imprastie in apa, incearca sa tii pensula cu picatura ce urmeaza sa cada, mai aproape de apa, sa nu fie o distanta chiar foarte mare. Exerseaza. Daca tot nu ti se imprastie, incearca sa-i fac un punct cu scobitoarea.

    RăspundețiȘtergere