duminică, 14 noiembrie 2010

TAG: My Perfect Imperfections

   Primul meu tag, trebuie sa-i multumesc lui MooNy ca s-a gandit si la mine. Cand citeam raspunsurile fetelor, chiar ma gandeam la ce-as raspunde eu, fara sa ma astept sa fiu nominata de cineva, avand in vedere ca sunt chiar la inceput in sfera blogurilor. Am decis sa preiau acest tag deoarece sunt putini cei care ma cunosc, o sa zic ce am de zis, scurt si la obiect, nu imi place sa-mi expun viata pe net, din acest motiv nu mi-am facut o introducere pe acest blog.



Reguli:
1. Enumera 3 "defecte" fizice, imperfectiuni care te deranjeaza.
2. Numeste 3 calitati fizice, lucruri care-ti plac la tine.
3. Vorbeste despre ele, exact de ce te deranjeaza/iti plac, modul in care te fac sa te simti.
4. Spune un lucru care iti place si un lucru care-ti displace la persoana care te-a tag-uit.
5. Da tag-ul mai departe altor 5 persoane.

*
1+3:
a. Parul, deoarece este foarte gras, daca inainte ma spalam pe cap in fiecare zi (asta in perioada liceului), dupa multe tratamente (si multi ani), reusesc sa ma spal pe cap la 3-4 zile.
b. Tenul, din acelasi motiv ca mai sus, este gras, e destul de jenant cand ma duc pe undeva, sa apar cu fata lucioasa, uleioasa. Pentru asta nu am reusit sa gasesc nici un remediu. Am in permanenta la mine blotting tissues si pudra.
c. Nasul, "mostenire" din familie, este mare, am si deviatie de sept, nu am reusit pana acum sa imi strang banii necesari pentru o rinocorectie. Peste complexe am trecut, dar nu si peste problemele cu respiratia.

*
2+3:
a. Parul, intodeauna a fost admirat. Tocmai din cauza defectului (ca scalpul produce mult sebuum), am avut o obsesie in ceea ce priveste ingrijirea lui, rareori ies necoafata (a se intelege intins cu placa, facut cu ondulatorul sau cu peria).
b. Ochii, mie nu mi se par foarte speciali, dar i-am listat deoarece mi s-au facut multe complimente de-a lungul timpului, ca sunt foarte frumosi (sunt sigura ca machiajul a avut o mare "vina" aici).
c. Mainile, ca si parul, reprezinta o a doua obsesie pentru mine, niciodata nu ma prinzi cu unghiile nefacute (oja). Am degetele subtiri si lungi iar forma unghiilor este frumoasa. Cand eram mica obisnuiam sa-mi rod unghiile, pana cand mi-a dat tata cu zeama de ardei iute pe degete, si de atunci am uitat de acest obicei prost.

*
4. Despre MooNy nu pot sa spun prea multe deoarece i-am descoperit blogul exact cand m-a taguit, promit ca de acum incolo o voi urmari.

*
5. Dau tag-ul mai departe:
    Andreei
    Deenei
    Adinei

*

La final tin sa-i multumesc si Adinei si Andreei pentru Blog Award-ul acordat:
Eu il acord mai departe tuturor ce se afla in blogroll-ul meu, nu mai nominez deoarece majoritatea il au deja postat pe pagina.

6 comentarii:

  1. Hehe, si eu am facut tag-ul aseara si l-am programat sa apara azi (cand e lipsa de inspiratie si chef de scris) si te-am taguit si pe tine :) Dar se pare ca mi-au luat-o altii inainte. Merci ca te-ai gandit la mine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pff, chiar ca am uitat de tn :PTi-ai facut blogul de putin timp si nici n-ai anuntat, de aia:P Chiar sa te trec in blogroll :P

    puuup!:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Eh, Koko, mi-a fost rusine sa anunt, aveam si mult prea putine posturi, dar am vazut ca se duce "vorba" incet-incet.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tratamente ai folosit pentru par? Si eu am problema pe care ai avut-o tu :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Adina, am facut la salon un tratament de la Revlon, cu argila, timp de 5 saptamani (o singura aplicare pe saptamana), tratamentul se cheama Dermal Cleansing Clay, uite-l aici: http://cosmeticeprofesionale.allshops.ro/produs/227899/Dermal+Cleansing+Clay%2C+tratament+de+purificare+a+scalpului.html

    si folosesc doar samponul asta(Revlon Sebum Balance Shampoo): http://cosmeticeprofesionale.allshops.ro/produs/227901/Sebum+Balance+Shampoo%2C+pentru+echilibrarea+excesului+de+sebum+Revlon%2C+250ml.html

    Stiu ca-s cam scumpe produsele, dar merita, eu am platit 125 de euro pe 5 fiole d-alea (pt 480 de ron ai 15 fiole, tramtament pentru 15 saptamani, sau tratament de 5 saptamani - de 3 ori pe an). Samponul se super merita, trebuie aplicata o cantitate foarte mica, face spuma multa !

    RăspundețiȘtergere