joi, 20 ianuarie 2011

Tag: Top 10 - Parfumuri

    Trebuie sa-mi cer scuze pentru "vacanta" atat de prelungita pe care am avut-o. In afara de nostalgia asta pe care o resimt dupa sarbatori (fara motiv), am si o mare problema cu internetul, daca inainte de ianuarie 2011 aveam netul limitat la 5 ore pe zi, dupa ce-am revenit din vacanta am "descoperit" ca Vodafone-ul a venit cu o noua oferta (ma conectez la un stick USB), net nelimitat, viteza de UMTS, volum de 3 GB (pe LUNA), ce depasesc, viteza melcului ... Binenteles ca acei 3 GB i-am consumat intr-o saptamana, acum trebuie sa ma multumesc cu ce am, macar pot sta conectata tot timpul la internet, chiar daca astept cam 15 minute pana se incarca o pagina.
     Ma prezint cu un top 10 al parfumurilor, a tot circulat saptamana asta pe blogurile voastre, eu vin din urma. Nu detin foarte multe parfumuri, din acest motiv, acest top se va baza strict pe ceea ce am acasa. Trebuie sa-i multumesc Andreei ca s-a gandit si la mine.


Locul 10:
Avon - PerceiveLocul 9:
Burberry BritLocul 8:
Avon - Rare PearlsLocul 7:
Avon - Little Black DressLocul 6:
Calvin Klein - IN2U for HerLocul 5:
D&G - Light BlueLocul 4:
Kylie Minogue - DarlingLocul 3:
Lacoste - Pour FemmeLocul 2:
Bvlgari - OmniaLocul 1:
Gucci - Rush


4 comentarii:

  1. eu am stick Orange si crede-ma ca este la fel de infect:))..de aceea uneori pur si simplu renunta la postare pentru ca pozele nu vor deloc sa se incarce:(...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ai facut tag-ul.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da si eu ador Gucci - Rush! dar pacat ca e cea mai bla "sticla" ever!

    RăspundețiȘtergere