marți, 19 octombrie 2010

Review: e.l.f. Brush Shampoo


Descrierea producatorului:
Un sampon anti-bacterian pentru o curatare completa.Dezinfecteaza pensulele pentru a oferi o aplicare proaspata si curata de fiecare data. Indeparteaza urmele de murdarie, machiaj si grasime de pe pensule, conditionand totodata perii pentru a oferi o aplicare neteda si curata la fiecare utilizare.

Ingrediente:
Water(Aqua), Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide MEA, Microcrystalline Cellulose, Sodium Chloride, Methylparaben.

Pret recomandat: 18,00 ron
Cantitate: 120 ml


Acesta este singurul sampon de pensule pe care l-am testat. M-a incantat foarte tare faptul ca este anti-bacterian. Nu are miros, nu are culoare. Pentru un pret atat de mic, curata extrem de bine, profund, pensulele devin foarte moi. Cu siguranta este un must-have pentru mine. Il recomand cu caldura.

Mai jos voi exemplifica procedeul folosit de mine pentru a curata pensulele.


                                        (Poze BEFORE)


Adaug o cantitate mica de sampon in palma


Prin miscari circulare (in palma), trec pensula umezita prin sampon. Prima data nu se formeaza spuma. Clatesc cu apa calduta.


Aplic in palma aceeasi cantitate de sampon (cat boaba de fasole), urmez acelasi procedeu, cu miscari circulare, de aceasta data, se va forma spuma. Clatesc foarte bine cu apa calduta. La pensulele de fata, folosesc samponul de doua ori la aceeasi spalare, iar la pensulele mai mici, cele de ochi, e suficienta o singura curatare.


La final, tamponez cu un prosop si pun pensula la uscat in plan orizontal, timp de 24 de ore.


Rezultatul final:



Dupa cum se poate observa, produsul chiar isi face treaba. Merita incercat.

2 comentarii:

  1. Hey Posh! Iti ador atat continutul blogului cat si design-ul lui! Blogul tau va fi cu siguranta unul dintre cele mai apreciate si iubite bloguri din blogosfera romaneasca! Multa bafta si pupici! Btw vezi ca ai mesaj privat de la mine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eh Andreea, ma flatezi, sincer, sunt abia la inceput, abia daca inteleg cum sta treaba cu blogger, am un drum lung de parcurs. Cat despre anumite setari, ti-am lasat id-ul de messenger, vorbim mai multe acolo.

    RăspundețiȘtergere