luni, 6 decembrie 2010

30 Day Challenge: Day 04

Day 04 — Your favorite foundation





   Folosesc acest fond de ten de foarte multi ani (sa fie vreo 5-6 ani). Prefer sa-l folosesc in sezonul rece sau daca trebuie sa ies pe undeva si am nevoie de un machiaj rezistent. Imi placea mai mult in ambalajul vechi, puterea de acoperire era mult mai mare si matifia tenul pentru mai multe ore. Multe fete mi-au recomandat Colorstay-ul de la Revlon dar nu am reusit sa mi-l cumpar nici pana in ziua de azi, tot timpul cedam in fata altor tentatii.

Acesta este ambalajul vechi al fondului de ten:

7 comentarii:

  1. Trebuie sa lasi tentatiile la o parte si sa-ti iei colorstay-ul! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Am o parere extrem de proasta despre fondurile de ten de la Avon .. si chiar am avut o fata plina de bube din cauza unuia . Mai bine chiar , sa iti iti colorstay-ul!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu ca sunt multe persoane care au ceva impotriva marcii Avon, eu lucrez cu aceste produse de peste 8 ani, am nimerit si produse foarte bune, altele mai putin bune, mari probleme nu am avut, am gasit cateva produse ineficiente pentru mine dar le-am lasat in urma. Nu pot cataloga chiar TOATE produsele lor ca fiind proaste. Cum spunea si Anda pe blogul ei, cand a facut review la doua fonduri de ten Avon: http://andazelenca.blogspot.com/2010/11/review-avon-ideal-shade-perfect-wear.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am asteptat mult timp sa-mi cumpar Colorstay. Acum le am pe amandoua si pot sa-ti spun ca sunt la fel!:)) Pe bune, nu vad mari diferente intre cele doua. Si nu stiu, eu chiar nu sunt super mega incantata de Colorstay, nu e my Holy Grail, sau ceva de genul. Si ceea ce am mai observat e ca miros la fel. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Uitasem sa zic ca eu nu am vazut in viata mea fosta sticluta!:))))) Parca o sa tin totusi minte asa vag, da vag de tooot. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am folosit Colorstay si am fost foarte dezamagita. Puterea de acoperire este foarte mica si asta imi spunea si prietena mea cand ma vedea machiata. Am folosit fondul ei de ten L'oreal Infailible si mi-am zis ca trebuie sa il am. L-am achizitionat si sunt foarte multumita de el. Are o putere de acoperire foarte mare, se intinde foarte bine si nu se vede ca il porti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am produse de la avon care chiar le ador , insa cu fondurile de ten sau pudrele de la ei sunt patita :( ... Iar fondul de ten care este mai sus l-am avut si eu acuma vreo 3-4 ani :P

    RăspundețiȘtergere