miercuri, 23 februarie 2011

Multumesc Andreea !

    Astazi am gasit "aruncat" in curte coletul (foarte frumos impachetat, cu fundita rosie :P) de la Andreea. Trebuie sa-i multumesc din suflet ca m-a ales printre castigatoare! Coletul continea:


   O bratara superba (chiar daca nu obisnuiesc sa port bratari - nu detin nici macar una - asta isi va gasi loc la mana mea, iti garantez); Creion de ochi kajal din noua gama Essence Black & White; Oja Essence Multi Dimensions XXXL Shine, nuanta 65 Midnight Rocker; Iluminator Essence Sun Club pentru brunete, nuanta 02 Miami Heat (mai jos am pus si swatches)


    Deocamdata nu am folosit iluminatorul pe fata, culorile nu par atat de stridente, avand in vedere gama din care face parte, ar trebui folosit pe o piele bronzata, abia astept sa dea caldura sa pot iesi in curte sa fac plaja :D. Textura e foarte cremoasa, se omogenizeaza bine (am dat putin cu degetul pe pleoape), se aplica cu usurinta. Oja o voi folosi chiar in seara asta, nu am mai testat nimic pentru unghii de la Essence. Un BIG THANKS for Andreea ! :*

6 comentarii:

  1. Felicitari, sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ai primit coletul.Esti deja a treia persoana care l-a primit intr-un timp relativ scurt :)
    Sunt curioasa daca iti va place si creionul.
    Pupici si ma bucur ca nu s-a spart shimmerul! Aveam emotii!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Great stuff!!!
    Love Dove, Lynx and Lo-real products very much.

    RăspundețiȘtergere