vineri, 22 octombrie 2010

Unghii mai puternice cu La Roche Posay Silicium Color Care



       Make-up este optional, nu intotdeauna recurgem la ajutorul machiajului pentru a fi mai frumoase. Sunt momente in care, vrem sa fim naturale, nu vrem sa ne incarcam fata cu produse care, mai devreme sau mai tarziu, vor pali si vor necesita retusuri continue. Exista situatii cand make-up nu este recomandat, si anume, cand mergem la sala de sport. Dar exista un “capriciu” pe care il putem avea in fiecare zi, cu fiecare ocazie, inclusiv la sala de sport, si anume: colorarea unghiilor.
       Eu nu renunt niciodata la oja. Pentru mine reprezinta acel retus feminin care da un aer curat si in acelasi timp, la moda, fara a parea exagerat de incarcate. In versiunea transparenta e intradevar adaptata tuturor. Nici putin de culoare nu strica: daca este in concordanta cu accesoriile sau cu hainele purtate e chiar chic. Ce cautam intr-un lac de unghii? O culoare intensa si stralucitoare, rezistenta si respect pentru unghiile noastre.
       Un exemplu ar fi ojele La Roche-Posay, gama Silicium Color Care (11,50 euro), care protejeaza unghia datorita filtrului UV, cu un efect stralucitor, in culori calde, rezistenta de lunga durata. Multumita tehnologiei Diffusion Silicium, formula este imbogatita cu siliciu, penetreaza unghia, reparand structura distrusa a suprafetei si intarind-o pe termen lung. Este perfecta pentru unghiile fragile, care se exfoliaza.

Iata nuantele disponibile: Pearl White, Pearly Mauve, Raspberry, Poppy Red, Perfect Red, Pink Beige, RoseWood, Glazed Chestnut, Chocolate.


5 comentarii:

  1. wow nici nu stiam ca au si oje cei de la La Roche Posay! Si ce nuante frumoase! Din pacate nu am vazut pe aici... eu gasesc produse la roche posay doar in farma,tu tot in farma ai gasit ojele?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dap, cred ca doar in farmacii sunt distribuite produsele La Roche Posay

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai da,asa stiam si eu.. in farmacii! Dar nu gasesc decat fond de ten,anticearcan,rimel,lotiune micelara,tot felul de geluri,spume de curatat tenul... Dar oje... nope! :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici eu nu le-am vazut la noi in farmacii...

    RăspundețiȘtergere
  5. Fetelor, avand in vedere ca suntem la rubrica "News", aici voi scrie despre cele mai noi produse, sau cele ce vor aparea pe piata in viitorul apropiat. De obicei intru pe site-ul producatorului, din pacate, acolo nu scrie in ce tara apare produsul respectiv. Pana la urma e bine sa cunoastem produsul, avem acces la shopping online :)

    RăspundețiȘtergere